Torta marmorizzata alla crema di pesca

Torta marmorizzata alla crema di pesca

Brak ocen
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 4 godz. 30 min
10 pezzi

Składniki

Pan di Spagna marmorizzato
  • 4 uova
  • 200 g di zucchero + 2-3 cucchiai
  • 1 cucchiaio di zucchero vanigliato fatto in casa
  • 100 g di farina
  • 100 g di maizena
  • 1 cucchiaio di lievito in polvere
  • 1 cucchiaio di cacao in polvere
Farcitura
  • 8 fogli di gelatina (circa 15 g)
  • acqua fredda per ammollare la gelatina
  • 200 g di panna intera, fredda
  • 470 g di mezze pesche, in scatola (pesarle dopo averle scolate)
  • 200 g di quark
  • 40 g di zucchero
  • 1 cucchiaino di zucchero vanigliato fatto in casa

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 pezzo

Białko 8 g
Kalorie 1407 kJ / 336 kcal
Tłuszcz 10 g
Błonnik 1.2 g
Węglowodany 53 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...