Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Pan di Spagna marmorizzato
- 4 uova
- 200 g di zucchero + 2-3 cucchiai
- 1 cucchiaio di zucchero vanigliato fatto in casa
- 100 g di farina
- 100 g di maizena
- 1 cucchiaio di lievito in polvere
- 1 cucchiaio di cacao in polvere
Farcitura
- 8 fogli di gelatina (circa 15 g)
- acqua, fredda per ammollare la gelatina
- 200 g di panna (min. 30% di grassi)
- 470 g di mezze pesche, in scatola, (pesarle dopo averle scolate)
- 200 g di quark
- 40 g di zucchero
- 1 cucchiaino di zucchero vanigliato fatto in casa
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1407 kJ / 336 kcal
- Białko
- 8 g
- Węglowodany
- 53 g
- Tłuszcz
- 10 g
- Błonnik
- 1.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cake bagnata all'arancia
1 godz. 30 min
Cake Pops
1 godz. 30 min
Crema Thermomix®
45 min
Colorare le uova di giallo
55min
Torta allo yogurt
1h 40 min
Torta di mele
Brak ocen
Torta di carote
1 godz. 10 min
Torta di Pasqua
1h 45min
Riso al pomodoro one-pot
30 min
Torta di riso con salsa dolce di fagioli azuki
8 godz. 30 min
Quiche al mascarpone e pomodori
1 godz. 30 min
Girelle alle noci e cannella
Brak ocen