Urządzenia i Akcesoria
Poulet mit Ei und Mandelsauce
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
6 Portionen
Składniki
-
Mandeln geröstet100 g
-
Eier hartgekocht2
-
natives Olivenöl extra100 g
-
Zwiebeln in Stücken300 g
-
Knoblauchzehen3
-
Pouletoberschenkel, mit Haut1200 g
-
Weisswein200 g
-
Wasser50 g
-
Safranfäden1 Prise
-
Salz1 TL
-
Lorbeerblätter, getrocknet2
-
Pfeffer gemahlen1 Prise
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
50.62 g
Kalorie
2312 kJ /
553 kcal
Tłuszcz
35.92 g
Węglowodany
5.17 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Mediterrane Küche
67 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Penne mit Thon
35 min
Orientalischer Pouleteintopf mit Couscous
45 min
Gelber Reis mit Poulet
40 min
Peking Chicken
45 min
Pouletpfanne mit Safran und Orange
1 godz. 35 min
Pasta mit Poulet, Champignons und grünen Bohnen
40 min
Poulet auf roten Peperoni
1 godz. 5 min
Poulet-Eintopf mit Senfsauce
40 min
Fleischbällchen in spanischer Sauce
55 min
Zitronenpoulet
50 min
Rindsvoressen mit Semmelknödeln
1 godz. 30 min
Rindsstroganoff
45 min