Urządzenia i Akcesoria
Vinaigrette di peperoni
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
600 g
Składniki
-
100 g di peperone verde a pezzi
-
100 g di peperone rosso a pezzi
-
100 g di cipolla in quarti
-
1 uovo sodo (opcjonalnie)
-
200 g di olio extravergine di oliva
-
50 g di aceto di vino
-
1 cucchiaino di sale
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Sód
390.5 mg
Białko
0.5 g
Kalorie
1303.6 kJ /
311.6 kcal
Tłuszcz
33.1 g
Błonnik
0.9 g
Tłuszcz nasycony
5.1 g
Węglowodany
3.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Cucina mediterranea
67 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Pasta sfoglia veloce
1 godz. 20 min
Carne macinata
35 min
Pasta sfoglia veloce
2 godz.
Pasta choux
2 godz.
Panna montata
10 min
Carciofi alla romana
50 min
Arancini di riso
3 godz. 5 min
Capuns grigionesi
35 min
Pisco lime sour
15 min
Foresta nera
2 godz. 30 min
Pollo in salsa di pesche
Brak ocen
Salame di cioccolato
3 godz. 15 min