Japanse kip curry
TM31 TM5 TM6

Japanse kip curry

2.5 (13 ocen)

Składniki

  • 30 g boter
  • 100 g uien, in stukken (2-3 cm)
  • 400 g kippenborstfilet, in blokjes (2-3 cm)
  • 200 g aardappelen, in stukken (2-3 cm)
  • 100 g wortelen, in schijfjes (1 cm)
  • 150 g tomaten, in stukken (2-3 cm)
  • 500 g water
  • 100 g Japans curry blokje

Wartości odżywcze
na 1 portie
Kalorie
1393 kJ / 333 kcal
Białko
30.8 g
Węglowodany
29.2 g
Tłuszcz
9.79 g
Błonnik
11.35 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy