Japanse kip curry

Japanse kip curry

2.5 14 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
4 porties

Składniki

  • boter
    30 g
  • uien in stukken (2-3 cm)
    100 g
  • kippenborstfilet in blokjes (2-3 cm)
    400 g
  • aardappelen in stukken (2-3 cm)
    200 g
  • wortelen in schijfjes (1 cm)
    100 g
  • tomaten in stukken (2-3 cm)
    150 g
  • water
    500 g
  • Japans curry blokje
    100 g

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 portie

Białko 30.8 g
Kalorie 1393 kJ / 333 kcal
Tłuszcz 9.79 g
Błonnik 11.35 g
Węglowodany 29.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...