Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g boter
- 100 g uien, in stukken (2-3 cm)
- 400 g kippenborstfilet, in blokjes (2-3 cm)
- 200 g aardappelen, in stukken (2-3 cm)
- 100 g wortelen, in schijfjes (1 cm)
- 150 g tomaten, in stukken (2-3 cm)
- 500 g water
- 100 g Japans curry blokje
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 1393 kJ / 333 kcal
- Białko
- 30.8 g
- Węglowodany
- 29.2 g
- Tłuszcz
- 9.79 g
- Błonnik
- 11.35 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Appeltaart
1hod.
Steak Stroganoff
45 Min
Pasta met prei en ajvar
30min
Tagliatelle met gesauteerde porcini paddenstoelen
1hod.
Spaghettinestjes met linzenballen
1 godz. 5 min
Steak au Poivre
20 Min
Pekingeend
45 Min
Kalkoenrollade met spek en eekhoorntjesbrood saus
50 Min
Varkenshaasje in papillot
1hod.
Kippenbouillon met groene kruidenomelet
Brak ocen
Aziatische groentesoep met tofu
1 Std. 30 Min
Indiase groentencurry
50 Min