Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Salsa dolce di fagioli azuki
- 150 g di fagioli azuki rossi secchi, in ammollo per 4-24 ore
- 850 g di acqua
- 50 g di zucchero grezzo
Torta di riso
- 100 g di farina di riso (vedere consigli)
-
125
g di farina di riso glutinoso
lub 125 g di farina di riso dolce (vedere consigli) - 60 g di zucchero a velo
- 75 g di latte
- 15 g di frutta secca mista (es. uvetta, albicocche, pesche), a pezzi piccoli
- 1000 g di acqua
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1318 kJ / 314 kcal
- Białko
- 8 g
- Węglowodany
- 66 g
- Tłuszcz
- 1 g
- Błonnik
- 4.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crema Thermomix®
45 min
Dal makhani
Brak ocen
Colorare le uova di giallo
55 Min
Aqua d'orzo con albicocca e zenzero
1 Std. 25 Min
Biberli dell'Appenzello
Brak ocen
Torta di Pasqua
1u. 45min
Pasticcini farciti alla crema di cioccolato
1 Std. 15 Min
Torta marmorizzata alla crema di pesca
Brak ocen
Mini plumcake allo yogurt
40 Min
Semifreddo al cioccolato/caffé
6 Std. 25 Min
Torta di mele facile
45 min
Treccia al burro a 6 capi
Brak ocen