Urządzenia i Akcesoria
Chickpea soup (Revithia)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
6 portions
Składniki
-
brown onions cut in halves150 g
-
olive oil50 g
-
dried chickpeas soaked overnight, rinsed and drained250 g
-
water1350 g
-
salt2 tsp
-
water chilled250 g
-
plain flour30 g
-
freshly squeezed lemon juice (approx. 1/2 lemon)20 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
12 g
Kalorie
1054 kJ /
251 kcal
Tłuszcz
9 g
Błonnik
4 g
Węglowodany
27 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Fudge Brownies
50 min
Pumpkin Spice Sugar Cookies
55 min
Cold Red Curry Soup
Brak ocen
Smoked Salmon and Brie Quiche
55 min
Home-style sponge cake
2 godz. 30 min
Boiled Egg Mode
20 min
Moroccan harira and chicken soup
1 godz.
Baked Sushi
1 godz. 15 min
Berry and cream filo stacks
30 min
Cold Brew Olive Oil Iced Coffee
5 min
Menu: Broccoli and Edamame Soup with Gorgonzola, Salmon with Vegetables and Dill Sauce
1 godz. 45 min