Urządzenia i Akcesoria
Chickpea soup (Revithia)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
6 portions
Składniki
-
brown onions cut in halves150 g
-
olive oil50 g
-
dried chickpeas soaked overnight, rinsed and drained250 g
-
water1350 g
-
salt2 tsp
-
water chilled250 g
-
plain flour30 g
-
freshly squeezed lemon juice (approx. 1/2 lemon)20 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
12 g
Kalorie
1054 kJ /
251 kcal
Tłuszcz
9 g
Błonnik
4 g
Węglowodany
27 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Seafood Rice
Brak ocen
Sauerkraut
12 godz. 15 min
Slow Cooked Corn (Metric)
40 min
Bananas with spiced caramel sauce
1 godz. 50 min
Millet
45 min
Energy bars with cereals and dried fruit
2 godz. 30 min
Lamb tagine with apricots and honey
1 godz. 30 min
Stir Fried Sweet Potato Leaves with Garlic
10 min
Salmon and mushroom rice
40 min
Freeform basic bread
1 godz. 35 min