Urządzenia i Akcesoria
Gluten-free Chocolate Cake with Nuts
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
12 slices
Składniki
Chocolate Cake
-
butter, unsalted to grease
-
egg, large (65-70 g)6
-
almonds, skin on100 g
-
walnut, shelled, halved100 g
-
hazelnuts, skin on100 g
-
cocoa powder (all types)45 g
-
sugar85 g
-
butter, unsalted softened140 g
Almond and Cocoa Cream
-
powdered sugar100 g
-
cocoa powder (all types)30 g
-
45 g hazelnut paste, pure, gluten-freealmond purée gluten-free45 g
-
cream cheese in pieces100 g
-
nuts, whole, mixed to decorate
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 slice
Białko
11.1 g
Kalorie
1734.9 kJ /
414.7 kcal
Tłuszcz
33.3 g
Błonnik
5.1 g
Węglowodany
24.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Brioche Burger Buns
4 godz.
Semolina pancakes (Beghrir)
1 godz.
Pasta alla gricia
30 min
Golden Spiced Turkey Kefta
30 min
Sautéing Shrimp
Brak ocen
Mushroom Brown Rice Risotto (Diabetes)
1 godz. 15 min
Steaks with Mushroom Risotto
40 min
Gluten Free Lemon Poppy Seed Muffins
1 godz. 20 min
Rainbow Fruit Tart
1 godz. 40 min
Mini Burger Sliders
1 godz. 50 min
Menudo
45 min
Pasta alla Vodka
15 min