Wersje kompatybilne
Menü: Salat-Cremesuppe, Seebarsch an einer Brunnenkresse-Sauce und Kartoffeln
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 - 40 g Brunnenkresse, gewaschen und getrocknet
- 5 - 10 g Zitronensaft
- 2 TL feinkörniges Salz
- 1 TL weisser Pfeffer, gemahlen
- 50 g Olivenöl, nativ
- 500 g Wasser
- 500 g Kartoffeln, in Stücken (3-4 cm)
- 10 - 12 Kopfsalat, Blätter
- 500 g Seebarsch, ohne Kopf und Innereien (siehe Tipps)
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1971 kJ / 471 kcal
- Białko
- 32.55 g
- Węglowodany
- 38.4 g
- Tłuszcz
- 20.8 g
- Błonnik
- 4.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gemüsesuppe
25 min
Gebratene Glasnudeln mit Gemüse
30 min
Fruchtsorbet, schnell
10 Min
Heidelbeer-Schaum
10 Min
Ingwer-Chili-Dressing
5min
Tarte au Vin cuit
45 min
Linguine mit Scampi und Zitronensauce
20min
Gefüllte Peperoni mit gesalzener Kabeljau-Brandade
Brak ocen
Lachsfilets auf Spargeln mit Buchweizen
40 min
Himbeer-Orangen-Glacé
5 Std. 10 Min
Blaubeer-Glace-Schaum
10 Min
Trenette mit Pesto
45 min