Urządzenia i Akcesoria
Hamburgers
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
garlic cloves2
-
red onions2 oz
-
rib eye steak boneless, do not trim fat, cubed (approx. 1 in.)16 oz
-
Worcestershire sauce1 tbsp
-
fine sea salt1 tsp
-
freshly ground black pepper1 tsp
-
egg1
-
stale bread2 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
769.7 mg
Białko
24.2 g
Kalorie
1485.1 kJ /
355 kcal
Tłuszcz
24.3 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
10.4 g
Węglowodany
10.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Beef Tenderloin with Parmesan Horseradish Sauce
55 min
Ham and Cream Cheese Spread
10 min
Chili Taco Dip
1 godz.
Brioche Creamed Corn
1 godz. 10 min
Roasted Pork Loin (Betty)
1 godz. 35 min
Easter Egg Bread Nests
2 godz. 40 min
Fettuccine Alfredo
40 min
Caprese Stuffed Balsamic-Glazed Chicken
55 min
Chicken and Pineapple Wraps
1 godz. 20 min
Classic Diner Burger
25 min
Green Bean Casserole
1 godz. 30 min
Marshmallow Milk
10 min