Urządzenia i Akcesoria
Hamburgers
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
garlic cloves2
-
red onions2 oz
-
rib eye steak boneless, do not trim fat, cubed (approx. 1 in.)16 oz
-
Worcestershire sauce1 tbsp
-
fine sea salt1 tsp
-
freshly ground black pepper1 tsp
-
egg1
-
stale bread2 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
769.7 mg
Białko
24.2 g
Kalorie
1485.1 kJ /
355 kcal
Tłuszcz
24.3 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
10.4 g
Węglowodany
10.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Antonio Bachour: Passion Fruit Fondue with Brioche and Tropical Fruit (Metric)
4 godz. 30 min
Tuna Avocado Bowl
50 min
Sous-Vide Korean Style BBQ Pork Loin
4 godz. 50 min
Chocolate Brownie Milkshake
35 min
Bolognese Sauce
1 godz. 10 min
Beef Stew with Ghoulish Mashed Potato Ghosts
1 godz. 30 min
Waffles
25 min
Mexican Lasagna
1 godz. 20 min
Pulled Pork Burgers
4 godz. 50 min
Baked Pork Tenderloin with Rice
1 godz. 20 min
Lasagna
2 godz. 30 min
Baked Chicken Nuggets
1 godz. 15 min