Sourdough Starter Discard Focaccia

Sourdough Starter Discard Focaccia

4.9 102 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 55 min
12 slices

Składniki

  • water
    10 oz
  • honey
    ½ oz
  • active dry yeast
    1 packet/envelope
    2 ¼ tsp active dry yeast
  • all-purpose flour
    16 oz
  • sourdough starter discard (unfed)
    6 oz
  • extra virgin olive oil divided, plus extra to drizzle
    2 ½ oz
  • salt
    1 tsp
  • flaky sea salt to sprinkle
  • fresh rosemary, leaves only
    2 sprigs

Wartości odżywcze na 1 slice

Kalorie 222 kcal / 929 kJ
Białko 5 g
Tłuszcz 7 g
Węglowodany 35 g
Błonnik 1 g
Tłuszcz nasycony 1 g
Sód 235 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...