Budino alle pere e fragole
TM31 TM5 TM6

Budino alle pere e fragole

(Brak ocen)

Składniki

  • 20 g di gelatina in fogli, (circa 10 fogli)
  • 75 g di acqua
  • 75 - 80 g di succo di limone (circa 2 limoni)
  • 1000 g di pere, pelate e tagliate a pezzi
  • 6 cucchiai di zucchero
  • 750 g di fragole, tagliate a fettine

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
254 kJ / 61 kcal
Białko
1 g
Węglowodany
13 g
Tłuszcz
0.35 g
Błonnik
3.5 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy