Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g di gelatina in fogli, (circa 10 fogli)
- 75 g di acqua
- 75 - 80 g di succo di limone (circa 2 limoni)
- 1000 g di pere, pelate e tagliate a pezzi
- 6 cucchiai di zucchero
- 750 g di fragole, tagliate a fettine
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 254 kJ / 61 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 13 g
- Tłuszcz
- 0.35 g
- Błonnik
- 3.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Composta di pere e zafferano
Brak ocen
Spezzatino di capriolo con patate duchessa e cavolo rosso alle mele
Brak ocen
Curry di lenticchie
50min
Caramelle toffee
2h
Sfogliata del Canton Uri
Brak ocen
Cosce di dama
Brak ocen
Carac (Tortini al cioccolato)
2h
Zuppa asiatica vegana con tofu
1 Std. 30 Min
Polpette di riso
Brak ocen
Chawan mushi
35min
Piccoli flan al formaggio di capra e porri con salsa allo yogurt
45min
Pudding alle fragole
Brak ocen