Urządzenia i Akcesoria
Baci di cioccolato e nocciole
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
25 pezzi
Składniki
-
240 g di nocciole
-
3 albumi d'uovo
-
80 g di zucchero
-
150 g di cioccolato fondente (min. 70 % di cacao) a pezzi
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Białko
2 g
Kalorie
460 kJ /
110 kcal
Tłuszcz
9 g
Błonnik
1.4 g
Węglowodany
6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Delizie da forno
65 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Brunsli di Basilea
8 godz. 40 min
Tronchetto di Natale
2 godz. 45 min
Fagottini con cuore di cioccolato e salsa alle ciliegie
1 godz. 30 min
Panna cotta al cioccolato bianco con frutto della passione
6 godz. 40 min
Riso casimiro
45 min
Panpepato lucernese
55 min
Biscotti milanesi
3 godz.
Cake al limone
1 godz. 5 min
Pan Brioche
8 godz.
Cake al limone sofficissimo
1 godz. 30 min
Biscotti al vin brûlé
2 godz. 40 min
Treccia bernese
1 godz. 45 min