Urządzenia i Akcesoria
Brokkoli-Radieschen-Salat
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
2 Portionen
Składniki
-
Sonnenblumenkerne30 g
-
Brokkoli in Röschen, Strunk in Stücken350 g
-
Rapskernöl2 EL
-
Salz6 Prisen
-
Pfeffer3 Prisen
-
Sultaninen2 EL
-
Radieschen Blätter abgezupft und in kaltes Wasser eingelegt1 Bund
-
Schmand150 g
-
Orangensaft frisch gepresst100 g
-
Zitronensaft10 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
14 g
Kalorie
2092 kJ /
500 kcal
Tłuszcz
32 g
Węglowodany
31 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Brokkoli-Wurst-Salat
10 min
Kernige Kartoffelsuppe
35 min
Blumenkohl-Dattel-Salat
1 godz. 30 min
Brokkoli-Grapefruit-Salat
15 min
Blumenkohl-Cashew-Salat
45 min
Rote-Bete-Salat mit Apfel
10 min
Blumenkohl-Zucchini-Salat
15 min
Roter Frischkäse
5 min
Kohlrabi-Radieschen-Salat
10 min
Zucchini-Möhren-Rohkost mit Käse
15 min
Fenchelsalat mit bunten Tomaten
10 min
Spitzkohl-Paprika-Salat
10 min