Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g castraveți murați, tăiați bucăți
- 150 g ceapă, tăiată jumătăți
- 60 g unt, nesărat sau sărat
- 40 g zahăr
- 4 lingură cu vârf pudră de curry (40 g) (ex. pudră de curry de Zanzibar sau Madras)
- 1000 g pulpă de roșii, din conservă
- 500 g ketchup
- 70 g piure de roșii (concentrat)
- 2 lingurițe sare
- 2 lingurițe sambal oelek (20 g)
-
1
linguriță cu vârf concentrat pastă de carne
lub 1 cub de concentrat de carne (pentru 0,5 l) - 20 g oțet de fructe
- Wartości odżywcze
- na 1 borcan
- Kalorie
- 1680 kJ / 401 kcal
- Białko
- 8 g
- Węglowodany
- 56 g
- Tłuszcz
- 15 g
- Błonnik
- 6.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Suc pentru digestie
10min
Mini tarte cu fructe și nuci tocate cu topping de bezea
55min
Sufle de zmeură
Brak ocen
Pește slab sous-vide
Brak ocen
Înghețată de alune
10 Std. 20 Min
Colonel
5min
File de șalău cu mămăligă din porumb proaspăt
1h 5min
Sangria
10min
Smoothie
5min
Acadele
40min
Cremă caramel
5h 30min
Cheesecake (necopt)
5h 30min