Urządzenia i Akcesoria
Eier-Canapés
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
6 Portionen
Składniki
-
Quark, 40% Fett150 g
-
Curry1 EL
-
Senf1 EL
-
Salz½ TL
-
Schnittlauch in Röllchen1 Bund
-
Eier hart gekocht, halbiert4
-
Toastbrot geröstet6 Scheiben
-
frische Kräuter, gemischt z.B. Schnittlauch, Kerbel, Dill zum Garnieren
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
10 g
Kalorie
717 kJ /
171 kcal
Tłuszcz
8 g
Błonnik
1.4 g
Węglowodany
14 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Silvester-Buffet!
12 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Reissalat mit Ei und Thunfisch
1 godz.
Spinat-Radieschen-Salat
15 min
Mortadella-Gurken-Salat
10 min
Eingelegte Paprikaschoten
55 min
Puten-Ei-Aufstrich
10 min
Champignons mit Kräuter-Mascarpone
35 min
Tomatenquark
10 min
Radieschen-Zaziki
10 min
Mozzarella-Bruschette
20 min
Ei-Schinken-Muffins
1 godz.
Brokkoli-Radieschen-Salat
15 min
Quark-Ei-Aufstrich
10 min