
Urządzenia i Akcesoria
Käse-Schinken-Omelette mit Feldsalat
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
4 Portionen
Składniki
-
Parmesan30 g
-
Edamer in Stücken60 g
-
Petersilie abgezupft5 Stängel
-
Zwiebel halbiert1
-
Eier8
-
Butter25 g
-
Katenschinkenwürfel50 g
-
Wasser500 g
-
Rotweinessig3 EL
-
Olivenöl4 EL
-
Salz½ TL
-
Pfeffer2 Prisen
-
Feldsalat200 g
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
422 kcal /
1764 kJ
Białko
22 g
Tłuszcz
34 g
Węglowodany
5 g
Błonnik
1.5 g
Tłuszcz nasycony
12 g
Sód
986 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

ESSEN & TRINKEN 2/2016
48 Przepisów
Niemcy
Niemcy