Vegetable-potato-meat purée
TM6 TM5 TM31

Vegetable-potato-meat purée

4.3 (3 oceny)

Składniki

  • 40 - 60 g potatoes, cut in pieces
  • 90 - 100 g vegetables, cut in pieces
  • 20 - 30 g meat, sinew free, cut in pieces
    lub 20 - 30 g fish fillet (e.g. salmon or mackerel)
  • 400 g water
  • 30 - 45 g orange juice
  • 2 - 2 ½ tsp rapeseed oil (approx. 10 g)

Wartości odżywcze
na 1 Total recipe
Kalorie
831 kJ / 199 kcal
Białko
8 g
Węglowodany
14 g
Tłuszcz
12 g
Błonnik
2.8 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy