Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Crêpe
- 250 g di farina
- 3 uova
- 500 g di latticello
- 30 g di burro salato morbido
- ½ cucchiaino fior di sale
Farcitura
- ½ dado per brodo di pollo (per 0,5 l di brodo)
- 800 g di porri a pezzi
- 50 g di burro salato + q.b.
- 12 capesante fresche
- 4 pizzichi di sale
- 4 pizzichi pepe misto in grani
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1529 kJ / 362 kcal
- Białko
- 19.5 g
- Węglowodany
- 36.7 g
- Tłuszcz
- 15.2 g
- Błonnik
- 5.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Risotto alla zucca e Roquefort
45 min
Ravioli al radicchio in crema di balsamico
1h 30min
Lasagnetta fredda con melanzane e burrata
40 min
Bauletti di carne triestini
1h
Alici ripiene
50 min
Elisir del tempo
10min
Peperoni ripieni di brandade di baccalà
Keine Bewertungen
Torta alla pasta di mandorle
1h
Creme brûlée (senza lattosio)
25 min
Soufflé al Castelmagno
55 min
Conetti croccanti con mousse di Gorgonzola
5h 30 min
Filetto alla Wellington natalizio
3u. 30min