Wersje kompatybilne
Čínské vermicelli s krevetami a česnekovou omáčkou
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 - 250 gramů čínských nudlí, dlouhých, vermicelli (z mungo fazolí nebo rýže)
- voda, teplá, na namočení nudlí
- 70 gramů česneku
- 40 gramů oleje
- ½ čajové lžičky soli, jemné (opcjonalnie)
- ¼ čajové lžičky bílého pepře, mletého
- 35 gramů cukru
- 40 gramů sójové omáčky
-
20
gramů rýžového vína
lub 20 gramů bílého vína - 700 gramů vody
- 200 - 250 gramů syrových krevet, středních, oloupaných a vyčištěných
- 200 gramů fazolových lusků, zelených, čerstvých, plochých
- 50 gramů jarních cibulek, na kostičky (3 mm) nebo zakroucených (viz tip), na ozdobení
- Wartości odżywcze
- na 1 porce
- Kalorie
- 1832 kJ / 438 kcal
- Białko
- 16 g
- Węglowodany
- 66 g
- Tłuszcz
- 11 g
- Błonnik
- 2.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Lososový tatarák s vejcem a avokádem
45min
Thajská polévka s krevetami (Tom Kha Goong)
40 min
Středomořská kuřecí křidélka s bylinkovo-pomerančovou rýží
1h
Roastbeef s hořčičnou omáčkou
1h 30min
Restované krevety
15min
Rýže tří chutí
40 min
Avokádová polévka s krevetami
20min
Krevetová polévka s chorizem a bramborami
40 min
Kuřecí terina s bazalkou a Crème fraîche
Brak ocen
Gnocchi s lososem a hráškem
20min
Marinované krevety
1h 10 min
Caesar salát s kuřecím masem
50 Min