Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 600 gramů telecích plátků (celkem 4 kusy)
- 4 špetky soli
- 4 špetky pepře černého, mletého
- 60 gramů rukoly
- 120 gramů nivy
- 8 plátků šunky serrano nebo schwarzwaldské šunky
- 90 gramů cibule
- 15 gramů oleje
- 100 gramů bílého vína
- 400 gramů smetany ke šlehání, min. 33 % tuku
- 200 gramů mléka
- Wartości odżywcze
- na 4 porce
- Kalorie
- 13273 kJ / 3160 kcal
- Białko
- 182 g
- Węglowodany
- 40 g
- Tłuszcz
- 245 g
- Błonnik
- 4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Krůtí sekaná s chorizem a bramborami
1h 5min
Nadívané papriky po sicilsku
1h 30min
Grilované vepřové špízy s kurkumou
7 Std. 10 Min
Masové kuličky v kaparové omáčce s bramborami
45 min
Vepřová pečeně s omáčkou ze sušených švestek
40 min
Kachní prsa s pomerančovou omáčkou
2h 45min
Jehněčí plátky s citrónovými bramborami
1h 25min
Alsaský koláč flammkuchen s chřestem a citrónovým olejem
1 Std. 20 Min
Kuře s citrónovo-vinnou omáčkou
30 min
Dýňové knedlíky v ubrousku s houbovo špenátovou smetanovou omáčkou
45 min
Sekaná plněná špenátem a sýrem
1 Std. 15 Min
Rýžové nudle s hovězím a zeleninou
40 min