
Urządzenia i Akcesoria
Pane integrale al vapore
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz.
20 fette
Składniki
-
1 cucchiaio di burro per imburrare
-
2 cucchiai di semola di grano duro per infarinare
-
250 g di chicchi di farro perlato
-
1250 g di acqua
-
10 g di miele (opcjonalnie)
-
20 g di lievito di birra fresco sbriciolato
-
50 g di farina di forza
-
10 g di aceto balsamico
-
1 cucchiaino di sale
-
100 g di semi di girasole
-
farina di forza q.b. per spolverizzare
Wartości odżywcze na 1 fetta
Kalorie
98 kcal /
409 kJ
Białko
4 g
Tłuszcz
4 g
Węglowodany
12 g
Błonnik
2.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

La magia del vapore
72 Przepisy
Włochy
Włochy