![Cheesecakes en verrine Cheesecakes en verrine](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/6DC22801-AB10-4AF4-A330-C6F5E718749F/Derivates/AB99B173-1FB9-4B9E-97FE-D7A0D3201F9C.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Le crumble
- 20 g de beurre
-
40
g de biscuits Digestive
lub 40 g de biscuits secs - 20 g de fruits à coque (noisettes, noix, pistaches ou amandes par ex.)
-
20
g de sucre roux
lub 20 g de miel
La garniture
- 300 g de fromage à tartiner
- 50 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- 60 g de sucre
-
1 ½
c. à café de sucre vanillé maison
lub 1 c. à café d'extrait naturel de vanille - 1 pincée de sel
- 2 œufs
- 400 g d'eau
Le coulis de fruits rouges
-
200
g de fruits rouges frais variés
lub 200 g de fruits rouges surgelés variés - 40 g de sucre en poudre
- Wartości odżywcze
- na 1 verre
- Kalorie
- 1636 kJ / 391 kcal
- Białko
- 10 g
- Węglowodany
- 29 g
- Tłuszcz
- 26 g
- Błonnik
- 1.6 g
Alternatywne przepisy
Verrine fraise-chocolat blanc
1ч. 45 мин.
Pannacotta légère à la noix de coco, coulis de fruits rouges
2ч. 10 мин.
Cheesecake à la framboise
3h 30min
Minicheesecakes au chocolat blanc
4h 45min
Cheesecake vanille au coulis de fraises
3 godz. 40 min
Pannacotta au coulis de mangue
4 godz. 15 min
Pannacotta au lemon curd
1ч. 45 мин.
Cheesecake aux pommes
3h 30min
Petite crème express aux fruits rouges
15min
Cheesecake aux fraises sur fondant chocolat
4h
Cheesecake praliné
4h
Cheesecake à la myrtille et au mascarpone
3h 30min