Cheesecakes en verrine

Cheesecakes en verrine

4.7 446 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 3 godz. 5 min
6 verres

Składniki

Le crumble
  • de beurre
    20 g
  • de biscuits Digestive
    40 g
    40 g de biscuits secs
  • de fruits à coque (noisettes, noix, pistaches ou amandes par ex.)
    20 g
  • de sucre roux
    20 g
    20 g de miel
La garniture
  • de fromage à tartiner
    300 g
  • de crème liquide, 30% m.g. min.
    50 g
  • de sucre
    60 g
  • de sucre vanillé maison
    1 ½ c. à café
    1 c. à café d'extrait naturel de vanille
  • de sel
    1 pincée
  • œufs
    2
  • d'eau
    400 g
Le coulis de fruits rouges
  • de fruits rouges frais variés
    200 g
    200 g de fruits rouges surgelés variés
  • de sucre en poudre
    40 g

Wartości odżywcze na 1 verre

Kalorie 391 kcal / 1636 kJ
Białko 10 g
Tłuszcz 26 g
Węglowodany 29 g
Błonnik 1.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...