Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 克 水
- 1 ½ 茶匙 鹽
- 600 克 馬鈴薯 ,切塊(約3公分)
- 200 克 新鮮四季豆
- 8 片 培根片 (約100克)
- 80 - 100 克 奶油
-
1 - 2
茶匙 新鮮百里香
lub 1 茶匙 乾燥百里香
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1596 kJ / 382 kcal
- Białko
- 8 g
- Węglowodany
- 26 g
- Tłuszcz
- 26 g
- Błonnik
- 2.8 g