培根四季豆卷佐百里香奶油

培根四季豆卷佐百里香奶油

5.0 1 ocena
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
4 人份

Składniki

  • 500 克
  • 1 ½ 茶匙
  • 馬鈴薯 ,切塊(約3公分)
    600 克
  • 新鮮四季豆
    200 克
  • 培根片 (約100克)
    8 片
  • 奶油
    80 - 100 克
  • 新鮮百里香
    1 - 2 茶匙
    1 茶匙 乾燥百里香

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 382 kcal / 1596 kJ
Białko 8 g
Tłuszcz 26 g
Węglowodany 26 g
Błonnik 2.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...