
Urządzenia i Akcesoria
培根四季豆卷佐百里香奶油
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
4 人份
Składniki
-
水500 克
-
鹽1 ½ 茶匙
-
馬鈴薯 ,切塊(約3公分)600 克
-
新鮮四季豆200 克
-
培根片 (約100克)8 片
-
奶油80 - 100 克
-
新鮮百里香1 - 2 茶匙
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
382 kcal /
1596 kJ
Białko
8 g
Tłuszcz
26 g
Węglowodany
26 g
Błonnik
2.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

美善品層疊出美味
72 Przepisy
Tajwan
Tajwan