Urządzenia i Akcesoria
Chocolate Bourbons
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
25 pieces
Składniki
Biscuit
-
unsalted butter diced110 g
-
light brown sugar110 g
-
golden syrup30 g
-
self-raising flour170 g
-
cocoa powder60 g
-
cornflour60 g
-
water (opcjonalnie)30 - 45 g
-
fine sea salt1 pinch
Filling
-
unsalted butter soft75 g
-
icing sugar150 g
-
cocoa powder30 g
-
vanilla extract½ tsp
-
water boiling3 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
1.4 g
Kalorie
616 kJ /
147 kcal
Tłuszcz
7 g
Węglowodany
19.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sticky Toffee Sponge Cake
1 Std. 30 Min
Hot Cross Buns
3 Std. 50 Min
Chocolate Fudge Cake
1 Std.
Chocolate Tiffin
2 Std. 30 Min
Chocolate Bourbons
45 Min
Mini Iced Fingers
2 Std. 10 Min
Chocolate Puffed Rice Cakes
2 Std. 35 Min
Iced Ring Biscuits
1 Std. 10 Min
Butterfly Cakes
1 Std.
White Finger Rolls
3 Std. 30 Min
Millionaire's Shortbread with a Twist
1 Std. 45 Min
Victoria Sponge
1 Std. 10 Min