Urządzenia i Akcesoria
Chocolate Bourbons
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
25 pieces
Składniki
Biscuit
-
unsalted butter diced110 g
-
light brown sugar110 g
-
golden syrup30 g
-
self-raising flour170 g
-
cocoa powder60 g
-
cornflour60 g
-
water (opcjonalnie)30 - 45 g
-
fine sea salt1 pinch
Filling
-
unsalted butter soft75 g
-
icing sugar150 g
-
cocoa powder30 g
-
vanilla extract½ tsp
-
water boiling3 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
1.4 g
Kalorie
616 kJ /
147 kcal
Tłuszcz
7 g
Węglowodany
19.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chocolate Fudge Cake
1h
Chocolate Bourbons
45 min.
Chelsea Buns
1h 30 min.
Iced Ring Biscuits
1h 10 min.
Sticky Jamaican Ginger Cake
25h
Diggers
1h 5 min.
Chocolate Tiffin
2h 30 min.
Oaty Ginger Crunch
40 min.
Mini Iced Fingers
2h 10 min.
White Finger Rolls
3h 30 min.
Christmas Pudding Tiffin Balls
40 min.
Victoria Sponge
1h 10 min.