Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de azúcar refinada
- 170 g de chocolate amargo (70% cacao)
- 60 g de chocolate semi amargo
- 140 g de mantequilla sin sal, a temperatura ambiente
- 85 g de harina
- 3 huevos
- 3 yemas de huevo
- 1 cucharadita de vainilla
- fresa, para decorar
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 2533 kJ / 603 kcal
- Białko
- 8 g
- Węglowodany
- 68 g
- Tłuszcz
- 37 g
- Błonnik
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Roles de canela con glaseado
2h 30min
Galletas glaseadas
1h 30min
Pastel de caramelo y brownie
2h 40min
Pastel triple chocolate en capas
2h 30min
Donas de chocolate
50min
Pastel de chocolate
45min
Volcán de chocolate
20min
Barras de chocolate con menta
1sa
Pastel de almendras y vainilla
2 godz.
Pastel de fresas con chocolate
1h 30min
Crepas
1h 15min
Pastel de chocolate y almendras
25min