Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 克 牛肉 ,2块,每块150克
- 20 克 黄油
- 1 根 新鲜百里香
- 1 小撮 现磨黑胡椒粉
- 1800 克 水 ,浸没真空袋
- 20 克 橄榄油
- 400 克 花菜 ,切块
- 150 克 稀奶油
- ½ 茶匙 盐
- ¼ 茶匙 胡椒粉
- 100 克 西兰花 ,切块
- 200 克 橙汁
- 30 克 葡萄干 ,切碎
- 30 克 橙 ,只取果肉
- 20 克 刺山柑(capers)
- 橄榄油 ,油煎用
- 黑胡椒酱 ,适量,装饰用
- 15 克 新鲜黑松露, 切片装饰用
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 2878.5 kJ / 688 kcal
- Białko
- 42.1 g
- Węglowodany
- 55.1 g
- Tłuszcz
- 32.6 g
- Błonnik
- 3.2 g