![Salsa bearnesa Salsa bearnesa](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/B85C6AB6-3FC2-455B-B20F-0922785EB3E4/Derivates/e79f3740-36fa-4205-98f4-7bfd57d9ce5f.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g de chalotas peladas
- 1 ramita de estragón fresco (sólo las hojas)
- 50 g de vino blanco seco
- 1 cucharada de vinagre (preferiblemente de estragón)
- 200 g de mantequilla en trozos
- 4 yemas de huevo
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1917 kJ / 458 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 1 g
- Tłuszcz
- 48 g