Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
1000
克 番茄 ,一切四块
lub 1000 克 罐装番茄碎 - 180 克 红灯笼椒 ,一切四块
- 130 克 紫洋葱
- 2 个 蒜瓣
- 100 克 红酒醋
- 1 片 新鲜月桂叶
- 1 小撮 豆蔻粉
- ¼ 茶匙 黑胡椒粉
- ¼ - ½ 茶匙 辣椒粉
- 1 茶匙 红甜椒粉
- 1 茶匙 盐
- 100 克 蜂蜜
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 218 kJ / 52 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 10 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Błonnik
- 1.9 g