Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1400 克 水
- 350 克 牛舌 ,切2厘米厚片
- 2 汤匙 日本清酒
- 300 克 白萝卜 ,去皮切块
- 3 汤匙 味噌
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1213 kJ / 290 kcal
- Białko
- 22.8 g
- Węglowodany
- 13.3 g
- Tłuszcz
- 15.6 g
- Błonnik
- 1 g