
Urządzenia i Akcesoria
和風涼拌牛蒡
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 人份
Składniki
-
水 (川燙用)1000 克
-
牛蒡 (約一支),去皮、削薄片180 克
-
白芝麻1 大匙
-
日式醬油2 大匙
-
味醂2 大匙
-
清酒1 大匙
-
新鮮紅辣椒 切圈10 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
146 kcal /
611 kJ
Białko
8.3 g
Tłuszcz
2.4 g
Węglowodany
25.4 g
Błonnik
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

日本媽媽家常菜
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan