
Urządzenia i Akcesoria
Egg Fried Rice
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
2 portions
Składniki
Vegetable Mix
-
onions quartered50 g
-
carrots cut in pieces50 g
-
olive oil15 g
-
bacon (opcjonalnie) cut in thin strips (2-3 mm)80 g
Rice
-
olive oil15 g
-
garlic clove1
-
basmati rice110 g
-
fine sea salt1 tsp
-
water1000 g
Assembly
-
olive oil1 tsp
-
large egg1
-
fine sea salt1 pinch
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
548 kcal /
2290 kJ
Białko
17.57 g
Tłuszcz
32.56 g
Węglowodany
46.16 g
Błonnik
2.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Spaghetti carbonara
40 min
Special Un-Fried Rice
45 min
Scrambled Eggs
10 min
Sautéed Prawns
15 min
Prawn Chow Mein
45 min
Beef Stew with Ghoulish Mashed Potato Ghosts
1 godz. 30 min
Cottage Pie
1 godz. 10 min
Mac 'n' Cheese
1 godz. 20 min
Daging Paprik (Stir Fried Beef)
35 min
Chicken Balls in Tomato Sauce with Spaghetti
1 godz.
Spaghetti with Garlic, Olive Oil and Tomatoes (TM6 & TM5)
40 min
Spaghetti Carbonara (TM6 & TM5)
40 min