
Urządzenia i Akcesoria
豆腐焗海鮮
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
2 人份
Składniki
-
蒜頭10 克
-
洋蔥 切塊50 克
-
奶油25 克
-
低筋麵粉1 茶匙
-
豆漿 (無糖)70 克
-
鹽¼ 茶匙
-
黑胡椒粉1 茶匙
-
透抽 去除內臟、切成圈狀100 克
-
草蝦 挑去腸泥8 隻
-
綠色花椰菜 切塊½ 顆
-
新鮮蛤蜊,刷洗乾淨 ,吐沙1小時10 顆
-
比薩起士絲80 克
-
板豆腐 切塊½ 塊
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
501 kcal /
2094 kJ
Białko
47 g
Tłuszcz
25 g
Węglowodany
25 g
Błonnik
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

30分鐘料理
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan