Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 克 蒜頭
- 50 克 洋蔥, 切塊
- 25 克 奶油
- 1 茶匙 低筋麵粉
- 70 克 豆漿 (無糖)
- ¼ 茶匙 鹽
- 1 茶匙 黑胡椒粉
- 100 克 透抽, 去除內臟、切成圈狀
- 8 隻 草蝦, 挑去腸泥
- ½ 顆 綠色花椰菜, 切塊
- 10 顆 新鮮蛤蜊,刷洗乾淨 ,吐沙1小時
- 80 克 比薩起士絲
- ½ 塊 板豆腐, 切塊
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 2094 kJ / 501 kcal
- Białko
- 47 g
- Węglowodany
- 25 g
- Tłuszcz
- 25 g
- Błonnik
- 3 g