薄巧克力蛋糕
TM5

薄巧克力蛋糕

5.0 (2 oceny)

Składniki

牛奶巧克力甘纳许

  • 2 片 鱼胶片 (2克/片)和放冰水的容器
  • 75 克 稀奶油
  • 130 克 牛奶巧克力, 切块
  • 50 克 细砂糖

饼干

  • 4 颗 蛋
  • ½ 茶匙 盐
  • 90 克 黑巧克力, 切块
  • 40 克 牛奶巧克力, 无糖的,切块
  • 20 克 黄油
  • 500 克 水

装饰

  • 适量 巧克力刨花片, 白巧克力或牛奶巧克力

Wartości odżywcze
na 1 块
Kalorie
507 kJ / 121 kcal
Białko
2.5 g
Węglowodany
10.6 g
Tłuszcz
7.7 g
Błonnik
0.4 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy