Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 800 克 水
- 400 克 牛腩 ,切块,焯水洗净
- 2 片 当归
- 200 克 番茄 ,切块
- 200 克 土豆 ,去皮切滚刀块
- 1 茶匙 盐
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 2125.5 kJ / 508 kcal
- Białko
- 35.1 g
- Węglowodany
- 25.6 g
- Tłuszcz
- 28.2 g
- Błonnik
- 3 g