Pan integral de espelta y centeno

Pan integral de espelta y centeno

4.5 377 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 15 min
16 rebanadas

Składniki

  • de agua mineral
    350 g
  • de harina de espelta integral
    500 g
  • de harina de centeno integral
    100 g
  • de levadura de panadería deshidratada
    1 sobre
    20 g de levadura prensada fresca, desmenuzada
  • de sal
    7 g

Wartości odżywcze na 1 rebanada

Kalorie 128 kcal / 539 kJ
Białko 5.4 g
Tłuszcz 0.9 g
Węglowodany 26.8 g
Błonnik 4.2 g
Tłuszcz nasycony 0.1 g
Sód 221.7 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...