Urządzenia i Akcesoria
Rote-Beeren-Baiser-Biskuit
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 3 godz. 15 min
20 Stück
Składniki
Biskuit
-
Eier3
-
Eigelb6
-
Zucker200 g
-
Mehl200 g
-
Backpulver2 TL
-
Salz1 Prise
Rote-Beeren-Mischung
-
roter Traubensaft300 g
-
Zucker70 g
-
Tortenguss, rot3 Pck.
-
700 g rote Beeren, gemischt, TK, aufgetautrote Beeren, gemischt, frisch700 g
Baiser
-
Zucker150 g
-
Speisestärke (ca. 15 g)1 ½ EL
-
Eiweiß6
-
Zitronensaft1 TL
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 Stück
Białko
5 g
Kalorie
768 kJ /
183 kcal
Tłuszcz
3 g
Błonnik
2.1 g
Węglowodany
34 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
THERMOMIX® Magazin 8/2017
42 Przepisy
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Zimt-Biskuit-Rolle
45 min
Klassischer Käsekuchen
4 godz.
Tortenboden
45 min
Schmandkuchen ("Falscher" Cheesecake)
1 godz. 55 min
Obstkuchen mit Quark-Öl-Teig
50 min
Apfelkuchen satt
1 godz. 30 min
Bunter Retro-Obstboden
10 godz.
Mandarinenkuchen vom Blech
1 godz. 30 min
Limo-Schmand-Kuchen
2 godz. 30 min
Riemchen-Apfelkuchen
1 godz. 30 min
Pflaumenkuchen mit Zimt-Streusel
2 godz. 30 min
Biskuit
1 godz. 30 min