Urządzenia i Akcesoria
Jehněčí kofty
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
12 kusů
Składniki
-
15 gramů koriandrových lístků
-
140 gramů cibule na čtvrtky
-
3 stroužky česneku
-
1000 gramů jehněčího mletého masa rozděleného na kousky
-
40 gramů rajčatového protlaku
-
1 polévková lžíce medu
-
½ čajové lžičky máty, sušené, nasekané
-
3 čajové lžičky pasty harissa
-
2 čajové lžičky mořské soli
-
1 špetka pepře, černého, mletého
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 kus
Białko
14.5 g
Kalorie
907 kJ /
217 kcal
Tłuszcz
16.4 g
Węglowodany
2.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Paleo
11 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Arašídové krekry
35 min
Baklava Cheesecake
3 godz. 30 min
Salát z nastrouhané mrkve
Brak ocen
Kukuřičná kaše a cibulová marmeláda
1 godz. 20 min
RAW papriky plněné směsí zeleniny a semínek
5 min
Avokádovo-hráškový hummus
30 min
Espresso martini
5 min
Tom Yum s kokosovým mlékem
35 min
Chalka s vanilkovou drobenkou
Brak ocen
Veganská aquafaba Pavlova
Brak ocen
Zeleninová polévka a kuře Hainan s rýží a vaječnou omeletkou v páře
Brak ocen
Alpské makarony s jablečnou omáčkou
Brak ocen