Urządzenia i Akcesoria
Jehněčí kofty
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
12 kusů
Składniki
-
15 gramů koriandrových lístků
-
140 gramů cibule na čtvrtky
-
3 stroužky česneku
-
1000 gramů jehněčího mletého masa rozděleného na kousky
-
40 gramů rajčatového protlaku
-
1 polévková lžíce medu
-
½ čajové lžičky máty, sušené, nasekané
-
3 čajové lžičky pasty harissa
-
2 čajové lžičky mořské soli
-
1 špetka pepře, černého, mletého
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 kus
Białko
14.5 g
Kalorie
907 kJ /
217 kcal
Tłuszcz
16.4 g
Węglowodany
2.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Paleo
11 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Křupavý chléb bez lepku
3 Std.
Obrácený koláč s ananasem a kandovanými třešněmi
Keine Bewertungen
Vegetariánské karbanátky
1 Std. 10 Min
Pečená krůta s pancettou a citrónovo-bylinkovou nádivkou
Keine Bewertungen
Falafel
10 Std.
Perlové rýžovo-masové kuličky
2 Std.
Rýžová tortilla
Keine Bewertungen
Polévka s raviolami a hovězím masem
30 Min
Višňové cookies s kokosem
35 Min
Čokoládový sorbet se sladkým mátovým pestem
4 Std. 20 Min
Toastový chléb (bez lepku)
14 Std.
Sushi s krabími tyčinkami
1 Std. 20 Min