Urządzenia i Akcesoria
Rivani (pomerančový krupicový dezert)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
6 kousků
Składniki
-
6 pomerančů nejlépe bio
-
250 gramů řepkového oleje250 gramů olivového oleje
-
5 vajec
-
120 gramů hladká mouka
-
350 gramů krupice
-
450 gramů cukru
-
3 čajové lžičky kypřicího prášku s vinným kamenem
-
50 gramů vody
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 kus
Białko
14.7 g
Kalorie
4465 kJ /
1066 kcal
Tłuszcz
47.7 g
Błonnik
6.5 g
Węglowodany
141.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
V Řecku
10 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Veganský mango sticky rýžový dort
11 godz.
Mandlové pyré
2 godz. 15 min
Pomalu vařené hrušky na červeném víně
Brak ocen
Veganské sýrové fondue
Brak ocen
Černorybízový nanuk
3 godz. 10 min
Červená thajská kari pasta
15 min
Meruňkovo-jogurtový dip s kari
5 min
RAW pomazánka z pekanových ořechů
5 min
Energetické tyčinky plné ovoce a ořechů
40 min
Kukuřičná kari polévka s kokosovým mlékem
25 min
Exotická kuřecí polévka s citrónovou trávou
35 min
Chilli con carne
1 godz.