Urządzenia i Akcesoria
Latte caldo al caramello
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 bicchieri
Składniki
-
200 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
Caramello
-
150 g di panna (min. 30% di grassi)
-
150 g di zucchero di canna
-
30 g di acqua
Terminare la preparazione
-
500 g di latte
-
150 g di caffè espresso
-
1 cucchiaino di estratto di vaniglia naturale
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 bicchiere
Białko
6.3 g
Kalorie
2201 kJ /
526 kcal
Tłuszcz
35.3 g
Węglowodany
48.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
L'arte nel bicchiere
61 Przepisów
Włochy
Włochy