Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 克 全麥餅乾
- 80 克 奶油, 切塊、置於室溫軟化
- 80 克 覆盆子醬
- 300 克 奶油乳酪, 切塊、置於室溫軟化
- 500 克 原味優格
- 130 克 冰糖粉
- ½ 根 香草豆莢, 取籽
- 10 克 吉利丁粉 (約6茶匙)
- Wartości odżywcze
- na 1 整份食譜
- Kalorie
- 27106 kJ / 6478 kcal
- Białko
- 74 g
- Węglowodany
- 292 g
- Tłuszcz
- 192 g
- Błonnik
- 2 g