
Urządzenia i Akcesoria
Gurken-Dill-Sauce zu Dinkelnudeln
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 Portionen
Składniki
-
Wasser zum Kochen der Nudeln
-
Salz und etwas mehr zum Kochen der Nudeln½ TL
-
Dill½ Bund
-
Zwiebel halbiert1
-
Sonnenblumenöl20 g
-
Salatgurke geschält, in Stücken300 g
-
Milch300 g
-
Schmand200 g
-
Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht1 ½ geh. TL
-
Pfeffer¼ TL
-
Fusilli500 g
-
Muskat3 Prisen
-
Speisestärke10 g
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
671 kcal /
2811 kJ
Białko
21 g
Tłuszcz
20 g
Węglowodany
98 g
Błonnik
7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

THERMOMIX® Magazin 6/2017
32 Przepisy
Niemcy
Niemcy