
Urządzenia i Akcesoria
菌菇松茸天籽兰花汤
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
4 人份
Składniki
-
花菇 切片4 个
-
干松茸 泡水后沥干,切片20 克
-
蟹味菇40 克
-
白蘑菇 切片40 克
-
新鲜杏鲍菇 切片40 克
-
天籽兰花5 克
-
水1200 克
-
盐1 茶匙
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
23 kcal /
97 kJ
Białko
2.1 g
Tłuszcz
0.4 g
Węglowodany
1.4 g
Błonnik
3.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

食粤飘香
70 Przepisów
Chiny
Chiny