Urządzenia i Akcesoria
Sopa de couve e batata
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
6 doses
Składniki
-
presunto6 fatias de
-
manteiga30 g
-
alho2 dentes de
-
couve-portuguesa cortada em pedaços350 g
-
folha de louro1
-
batata-doce cortada em pedaços500 g
-
sal1 c. chá de
-
água1100 g
-
natas100 g
-
cebolinho picado15 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 dose
Sód
875 mg
Białko
8.8 g
Kalorie
968 kJ /
231.4 kcal
Tłuszcz
12.1 g
Błonnik
4.8 g
Tłuszcz nasycony
6.9 g
Węglowodany
24.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Todo o sabor
11 Przepisów
Portugalia
Portugalia
Może spodoba Ci się również...
Sopa de legumes
35 min
Sopa de feijão-verde
35 min
Sopa primavera
40 min
Sopa de abóbora e couves-de-bruxelas
30 min
Sopa de nabo e espinafres
45 min
Sopa de feijão com couve-portuguesa
35 min
Sopa de curgete com cebolinho
40 min
Sopa de cenoura e canónigos
35 min
Sopa de alho-francês e nabiças
45 min
Sopa da horta
55 min
Sopa de alho-francês
40 min
Sopa de alho-francês com croutons
55 min