Frühstücksfladenbrot aus Banane und Roggenmehl
TM6 TM5

Frühstücksfladenbrot aus Banane und Roggenmehl

4.1 (36 ocen)

Składniki

  • 125 g Bananen, in Stücken
  • 160 g Milch
  • 15 g Honig
  • 1 TL Trockengerm (ca. 8 g)
  • 150 g Roggenmehl, etwas mehr zum Bemehlen
  • 180 g Weizenmehl, glatt
  • 1 TL Salz
  • 15 g Mohnsamen

Wartości odżywcze
na 1 Stück
Kalorie
1070 kJ / 256 kcal
Białko
8 g
Węglowodany
47 g
Tłuszcz
3 g
Błonnik
4.4 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy