Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g Zartbitter-Schokolade, in Stücken
- 250 g Himbeeren, frisch, oder TK, aufgetaut
- 1 Päckchen Gelierzucker zum Kaltanrühren, z.B. Gelier Zauber von Diamant, (185 g)
- Wartości odżywcze
- na 1 Schraubglas
- Kalorie
- 4476 kJ / 1058 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 213 g
- Tłuszcz
- 17 g
- Błonnik
- 16.5 g
Alternatywne przepisy
Kokosaufstrich
15 Min
Berry Curd (Beerencreme)
35min
Macadamiaaufstrich
15 Min
Macadamia-Orangen-Aufstrich
10 Min
Tropic-Konfitüre
25 Min
Himbeer-Vanille-Frischkäse-Aufstrich
10 Min
Schoko-Orangen-Aufstrich
15 Min
Schokoladige Himbeerkonfitüre
40min
Orangen-Möhren-Marmelade
40min
Apfel-Orangen-Aufstrich mit Marzipan
1 Std.
Toffee-Nuss-Aufstrich
15 Min
Apfel-Gewürz-Konfitüre
30min