Himbeer-Schoko-Aufstrich

Himbeer-Schoko-Aufstrich

4.3 50 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
1 Schraubglas

Składniki

  • Zartbitter-Schokolade in Stücken
    50 g
  • Himbeeren frisch, oder TK, aufgetaut
    250 g
  • Gelierzucker zum Kaltanrühren z.B. Gelier Zauber von Diamant, (185 g)
    1 Päckchen

Wartości odżywcze na 1 Schraubglas

Kalorie 1058 kcal / 4476 kJ
Białko 7 g
Tłuszcz 17 g
Węglowodany 213 g
Błonnik 16.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...