Urządzenia i Akcesoria
Pasta mit Gorgonzola-Kürbis-Sauce
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 Portionen
Składniki
-
Zwiebel halbiert1
-
Knoblauchzehe1
-
Olivenöl30 g
-
Hokkaido-Kürbis in Würfeln (2 cm)400 g
-
Wasser500 g
-
Milch200 g
-
Salz½ TL
-
Nudeln Sorte Casarecce300 g
-
Gorgonzola in Stücken125 g
-
Pfeffer2 Prisen
-
Basilikum12 Blätter
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Sód
684 mg
Białko
19 g
Kalorie
2257 kJ /
540 kcal
Tłuszcz
19 g
Błonnik
4.5 g
Tłuszcz nasycony
8 g
Węglowodany
73 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
ESSEN & TRINKEN 2/2016
48 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Kürbis-Cannelloni
1 godz. 10 min
Süßkartoffel-Risotto mit Zimtpudding und Schokoladensauce
40 min
Spinat-Walnuss-Risotto
35 min
Maronenrisotto
30 min
Kürbisrisotto
55 min
Pasta mit Gorgonzola und Birne
40 min
Risotto mit Rucola und Gorgonzola
30 min
Muschelpasta mit Kürbis und Speck
30 min
Kürbis-Carbonara
40 min
Gnocchi mit Gorgonzola-Champignon-Sauce
45 min
Spinat-Risotto mit Ziegenkäse
35 min
Makkaroni-Butternuss-Käse-Auflauf
1 godz. 15 min