
Urządzenia i Akcesoria
Pasta mit Gorgonzola-Kürbis-Sauce
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 Portionen
Składniki
-
Zwiebel halbiert1
-
Knoblauchzehe1
-
Olivenöl30 g
-
Hokkaido-Kürbis in Würfeln (2 cm)400 g
-
Wasser500 g
-
Milch200 g
-
Salz½ TL
-
Nudeln Sorte Casarecce300 g
-
Gorgonzola in Stücken125 g
-
Pfeffer2 Prisen
-
Basilikum12 Blätter
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
540 kcal /
2257 kJ
Białko
19 g
Tłuszcz
19 g
Węglowodany
73 g
Błonnik
4.5 g
Tłuszcz nasycony
8 g
Sód
684 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

ESSEN & TRINKEN 2/2016
48 Przepisów
Niemcy
Niemcy