Urządzenia i Akcesoria
Farfalle ai quattro formaggi
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
4 porce
Składniki
-
50 gramů sýru, parmazánu na kousky (2–3 cm)
-
50 gramů sýru gorgonzoly na kousky (2–3 cm)
-
50 gramů sýru fontina na kousky (2–3 cm) nebo blaťáckého zlata
-
50 gramů italského sýru taleggia, na kousky (2–3 cm) nebo brie50 gramů sýru Gruyére na kousky (2–3 cm)
-
50 gramů mléka
-
50 gramů másla
-
320 gramů těstovin farfalle
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porci
Białko
20.05 g
Kalorie
2262 kJ /
540 kcal
Tłuszcz
24.85 g
Błonnik
2.88 g
Węglowodany
59.75 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Itálie na talíři
76 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Špenátová omáčka se smetanou
25 min
Smetanové rizoto s modrým sýrem a ořechy
30 min
Tagliatelle se šunkou a žampióny
20 min
Zapečené brambory s gorgonzolovou omáčkou
40 min
Malinová šarlota
3 godz.
Sněhová cesta
6 min
Omeleta s parmazánem
45 min
Lasagne bolognese
2 godz. 30 min
Těstoviny á la Carbonara pro dva
22 min
Zapečené gnocchi s brokolicí a sýrem s modrou plísní
35 min
Pastýřské brambory zapečené s těstovinami, smetanou a sýrem
1 godz. 30 min
Mac & Cheese těstoviny - z jednoho hrnce
30 min