Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Džem z červené cibule
- 500 gramů červené cibule, napůl
- 2 stroužky česneku
- 1 polévková lžíce čerstvého tymiánu
- 70 gramů másla
- 2 polévkové lžíce oleje
- 1 špetka chilli, sušeného
- 200 gramů červeného vína
- 90 gramů vinného octa
- 50 gramů portského vína
- ½ čajové lžičky soli
- 2 špetky pepře černého, mletého
- 2 polévkové lžíce hnědého cukru
Kukuřičná kaše
- 700 gramů kukuřičných zrn, čerstvých
- 400 gramů vývaru z kukuřičných klasů
- 50 gramů másla
- sůl, podle chuti
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 2416 kJ / 575 kcal
- Białko
- 7.8 g
- Węglowodany
- 57.2 g
- Tłuszcz
- 33 g
- Błonnik
- 5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Glazovaná karotka s medem
1h 20min
Makovo-rozmarýnový knäckebrot
1h
Levandulová zmrzlina s ginem
14 Std. 35 Min
Kuřecí stehenní řízky v satay omáčce
35min
Slaný koláč s tvarohem a pečenou řepou
2h 30min
Šťavnatý vídeňský guláš
1h
Závin s červeným zelím a hruškami
2 Std. 40 Min
Masala chai
15min
Thajské nudle s červeným kari a paprikami
25min
Bramborová polévka s ořechovým pestem
50min
Quiche s fetou a červenou řepou
1h 50 min.
Kakaové bulky připravené v páře
3 Std.