Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 gramů cibule, napůl
- 120 gramů pórku, na kousky
- 40 gramů extra panenského olivového oleje
- 600 gramů směsi zeleniny (např. brambory, mrkev, cuketa, řapíkatý celer, rajčata, listy mangoldu, vařené fazole, dýně), nakrájené na kousky dle potřeby
- 1000 gramů vody
-
2
kostky zeleninového bujónu (pro 0,5 l vody)
lub 2 vrchovaté čajové lžičky zeleninové dochucovací pasty
Servírování
- 1 čajová lžička soli
- 120 gramů těstovin, typu ditalini nebo podobné krátké těstoviny
- 6 čajových lžiček extra panenského olivového oleje
- 6 lístků bazalky, natrhaných na kousky
- 6 - 18 čajových lžiček parmazánu, strouhaného
- Wartości odżywcze
- na 1 porce
- Kalorie
- 1202 kJ / 287 kcal
- Białko
- 11 g
- Węglowodany
- 21 g
- Tłuszcz
- 18 g
- Błonnik
- 3.6 g
Alternatywne przepisy
Minestrone s pancettou
25 min
Mexická rajčatová polévka s kuřetem
45 min
Avgolemono (řecká citrónová polévka)
35 min
Cizrnová polévka s listovým špenátem
35 min
Zeleninová polévka a brokolice se sýrovou omáčkou
25 min
Cizrnová polévka s jehněčím masem
45 min
Bramborová polévka s ořechovým pestem
50 min
Pappa al pomodoro
15 Min
Rajčatová krémová polévka
30 min
Zelenina s kokosovým mlékem a kari s rýží
1h
Čočková polévka s rajčaty
2u. 5min
Fazolková polévka s koprem a vejcem
30 min