Cupcakes à la framboise

Cupcakes à la framboise

3.6 42 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
10 portions

Składniki

La pâte à cupcake
  • beurre pour les moules
  • farine pour les moules
  • œufs
    2
  • de cassonade
    50 g
  • de levure chimique (½ sachet)
    1 c. à café
  • de framboises fraîches
    150 g
    150 g de framboises surgelées
La crème au mascarpone
  • de sucre en poudre
    40 g
  • de crème liquide, 30% m.g. min. très froide
    200 g
  • de mascarpone très froid
    100 g
  • framboises fraîches
    10
    10 framboises surgelées

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 288 kcal / 1201 kJ
Białko 4.1 g
Tłuszcz 21.5 g
Węglowodany 18.5 g
Błonnik 1.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...