
Urządzenia i Akcesoria
Cupcakes à la framboise
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
10 portions
Składniki
La pâte à cupcake
-
beurre pour les moules
-
farine pour les moules
-
œufs2
-
de cassonade50 g
-
de levure chimique (½ sachet)1 c. à café
-
de framboises fraîches150 g
La crème au mascarpone
-
de sucre en poudre40 g
-
de crème liquide, 30% m.g. min. très froide200 g
-
de mascarpone très froid100 g
-
framboises fraîches10
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
288 kcal /
1201 kJ
Białko
4.1 g
Tłuszcz
21.5 g
Węglowodany
18.5 g
Błonnik
1.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Desserts faciles
53 Przepisy
Francja
Francja