Cupcakes à la framboise

Cupcakes à la framboise

3.5 44 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
10 portions

Składniki

La pâte à cupcake
  • beurre pour les moules
  • farine pour les moules
  • 2 œufs
  • 50 g de cassonade
  • 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
  • 150 g de framboises fraîches
    150 g de framboises surgelées
La crème au mascarpone
  • 40 g de sucre en poudre
  • 200 g de crème liquide, 30% m.g. min. très froide
  • 100 g de mascarpone très froid
  • 10 framboises fraîches
    10 framboises surgelées

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 4.1 g
Kalorie 1201 kJ / 288 kcal
Tłuszcz 21.5 g
Błonnik 1.7 g
Węglowodany 18.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...