Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
La pâte à cupcake
- beurre, pour les moules
- farine, pour les moules
- 2 œufs
- 50 g de cassonade
- 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
-
150
g de framboises fraîches
lub 150 g de framboises surgelées
La crème au mascarpone
- 40 g de sucre en poudre
- 200 g de crème liquide, 30% m.g. min., très froide
- 100 g de mascarpone, très froid
-
10
framboises fraîches
lub 10 framboises surgelées
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1201 kJ / 288 kcal
- Białko
- 4.1 g
- Węglowodany
- 18.5 g
- Tłuszcz
- 21.5 g
- Błonnik
- 1.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cupcakes chocolat-cacahuète
50 min
Cupcakes rouge
1h
Smiley pop cake
1h
Cupcakes trois couleurs
2h
Cupcakes à la vanille
12h
Cupcakes de Noël
2h 25min
Cupcakes aux confiseries à la fraise
1h 15min
Cupcakes pour Halloween
2h 40min
Layer cake
1 godz. 45 min
Cupcakes à la vanille
1h
Cupcakes de la Saint-Valentin
50 min
Cupcake aux myrtilles
1sa 55 dk